Betaling & Levering

In Groningen en omstreken (tot een straal van 10 km) worden uw bestellingen vanaf 12 flessen door onze eigen bezorgdienst gratis in overleg bij u thuis bezorgd. Onder de 12 flessen berekenen wij € 7,50 per aflevering.

Bij besteding van een bedrag boven de € 500.00 worden uw wijnen landelijk gratis bij u thuis afgeleverd.

Voor bezorging op de waddeneilanden geldt een extra toeslag, ongeacht het aantal flessen of dozen dat u bestelt.

Spoedbestellingen in overleg. Bel: 06-51 505 699.

Een factuur sturen wij u via de website, per mail of desgewenst per post. Na ontvangst van uw betaling op onze bankrekening volgt verzending binnen 2 tot 3 dagen, afhankelijk van beschikbaarheid van de goederen.

 

Bezorging in de rest van Nederland:

Uw bestelling wordt door de pakketdienst bij u thuis bezorgd. Alle pakketten worden verzekerd en met handtekening voor goede ontvangst verstuurd. Als het pakket wordt aangeboden met zichtbare schade, dan moet u dit bij de chauffeur melden. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging zal het pakket de volgende dag voor de 2e keer worden aangeboden en zelfs nog een 3e keer de dag daarop.

Het pakket kan als u dat wilt ook bij de buren worden afgeleverd ,maar altijd met handtekening van ontvangst. U ontvangt dan een kaartje van de chauffeur in uw brievenbus dat uw pakket bij de buren is afgeleverd.

U kunt uw pakket natuurlijk ook op uw werk of op een ander adres laten bezorgen.

Uw bestellingen worden door ons zorgvuldig ingepakt. Mocht er ondanks onze zorg toch een manco of breuk worden geconstateerd dan moet u dit binnen 24 uur na ontvangst melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.