Hapjes

Barrel houdt van hapjes! Van bijzondere kazen en mooie charcuterie, van pâté's en rillettes, van vegetarisch, van zoetigheid, chocolade en dadels, van fruit en al het heerlijke eetbare wat verder op ons pad komt.

Iedere week serveren we in het wijnlokaal happen "naar marktaanbod". Daardoor is dat aanbod iedere week anders en kunnen we variëren naar seizoen en verkrijgbaarheid.

Het aanbod op ons krijtbord komt soms van ver (zoals de heerlijke pata negra of cabrales) en soms van dicht(er)bij (zoals scharrelvlees uit Echtenerbrug, worst van Brandt & Levie of geitenkaas uit Zevenhuizen). Ook kun je op een willekeurige avond ineens een bevriende kok bij ons tegenkomen, die ter plekke iets lekkers klaarmaakt!

We werken zoveel mogelijk met vaste leveranciers om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen:

Kazen: l'Amuse (IJmuiden), Van der Veen (Kollum), Kaasboerderij De Gelder (Tijnje).

Charcuterie: Familie Wilner (Roden), De Marktslager (Groningen), Basarz (Groningen).

Vegetarisch: Cook-Ing (Groningen).

Voor regionale inspiratie kijken we ook graag naar de vondsten van Lokaal en Lekker.