My Cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Barrel Wijn Webwinkel

Bestel hier je favorieten uit het wijnlokaal en de winkel
IMG_20210402_235653_138

Van Tricht Kaas-Wijnproeverij voor 1 of 2 proevers (selecteren)

PDFPrintenE-mailadres

Met levering Verzenden voor 10,72 €
54,50 €
Kaas-Wijn proeverij by Barrel & Affineurs Van Tricht, voor 1 persoon
Aantal
Beschrijving

Deze bijzondere kaasproeverij is leverbaar/wordt uitgeleverd vanaf plm. 22 november 2021 en is beschikbaar zolang de voorraad strekt!

Kaas-Wijn proeverij 2021 by Barrel & Affineurs Van Tricht voor 1 of 2 perso(o)n(en) -selecteer aantal hierboven-, bestaande uit:

  • 1x Doosje met 7 x 50 gram kazen (voor 1-2 personen)
  • 1x of 2x Kleine Proeverij met 7 x 50 ml. sampleflesjes met wijnen  (voor respectievelijk 1 of 2 proevers)
  • Film met uitleg van de kazen en combinaties met wijnen, door Kaasmeester Frederic van Tricht en vinoloog Martijn Fernhout (60 minuten).

Je krijgt onze "Kleine Proeverij" doosje(s) met daarin 7 wijnsamples, speciaal geselecteerd door Frederic en Martijn, bij de daarbij geleverde 7 kazen afkomstig van het vermaarde Kaasaffineurs Van Tricht in Antwerpen. In de doos tref je een inlegvel met daarop de wijnen en de kazen én een QR-link naar een film met uitgebreide uitleg. Je kunt deze proeverij doen wanneer je zelf wilt!

Kaas en wijnen zijn na verpakken maximaal twee weken houdbaar. Een deel van de kazen is rauwmelks.

Lees onderstaande informatie over bezorgen/afhalen/verzenden alsjeblieft zorgvuldig voor je je bestelling plaatst:

Geef bij je bestelling in de opmerkingen aan wanneer je het pakket wilt afhalen of verzonden wilt hebben, als je dit op een andere dag dan de besteldag wilt.

Door drukte bij PostNL en DHL kunnen wij in geval van verzending géén exacte dag van levering afspreken.

Afhalen: Dit pakket is af te halen bij onze wijnwinkel aan de Nieuwe Ebbingestraat 23 in Groningen. Houd er rekening mee dat wij tijd nodig hebben om de kazen te portioneren en klaar te zetten. Op werkdagen en zaterdag vóór 12 uur besteld betekent dat het pakket vanaf 16.00 uur voor je klaarstaat, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bestel je na 12.00 uur, dan kan afhalen de volgende werkdag. Toch dezelfde dag? Bel dan even onze winkel voor overleg: 050-785 57 20. Bij bestelling buiten onze openingstijden staat het pakket in principe de volgende werkdag vanaf 16.00 voor je klaar. 

Bezorgen: Binnen de stad Groningen wordt het kaas-wijnpakket bezorgd door Barrel zelf,  hier kunnen we geen exact bezorgmoment aangeven, maar we nemen natuurlijk contact met je op om samen iets af te stemmen.

Verzenden: Verzending van dit product binnen Nederland, buiten Groningen, is alleen in overleg mogelijk: neem alsjeblieft contact met ons op (info@barrel-wijn.nl) vóórdat je je bestelling plaatst. Wij verpakken de kazen zorgvuldig en voegen een koelelement toe aan de zending, maar aanvaarden nadrukkelijk geen aansprakelijkheid voor niet-tijdige levering, omdat het versproducten betreft.

Barrel Wijn is op zondag gesloten. Bestellingen geplaatst op zaterdagavond en zondag worden daarom op zijn vroegst maandag uitgeleverd. Houd hier rekening mee bij je bestelling.

Let op: Brood, crackers of andere garnituur worden niet bijgeleverd in verband met de versheid; hiervoor dien je dus zelf te zorgen!

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.