My Cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Barrel Wijn Webwinkel

Bestel hier je favorieten uit het wijnlokaal en de winkel
Martijn Bewerkt_1 230120218

Online Wijnproeverij: Duitsland

PDFPrintenE-mailadres

42,50 €
Vrijdag 2 april 2021, 19.30: Online Wijnproeverij Duitsland
Beschrijving

Op vrijdagavond 2 april 2021 om 19.30 organiseren we weer de Online Wijnproeverij "Duitsland"!

Deze proeverij bestaat uit:

-Een introductiefilm van ongeveer 45 minuten door vinoloog Martijn Fernhout, met een uitleg over wijnland Duitsland en het proeven van wijn. Een link naar deze film wordt toegestuurd na inschrijving voor de proeverij, uiterlijk vijf dagen voor de online proeverij, zodat je de film vóór de online proeverij kunt bekijken en je eventuele vragen kunt stellen tijdens de livesessie.

-Een doosje met 7 x 50 ml. wijnen, aansluitend op het thema en met een inlegvel met beknopte uitleg. Deze wijnen kun je in de week voorafgaand op de proeverij afhalen bij onze Wijnwinkel (Nieuwe Ebbingestraat 23, 9712 ND te Groningen) of bij je thuis laten bezorgen (dit kan in heel Nederland via DHL/PostNL of in de stad Groningen via Dropper; verzend/bezorgopties zie je bij het afrekenen).

-Een online proefsessie onder leiding van Martijn, op de hierboven vermelde datum. Samen met de link naar de proeverijfilm en een uitleg ontvang je via e-mail een uitnodiging voor de live Zoom-sessie op vrijdagavond om 19.30. Tijdens die sessie worden de wijnen gezamenlijk geproefd en toegelicht en kan Martijn al je vragen over wijn & Duitsland beantwoorden! De online proefsessie duurt één tot anderhalf uur.

De vermelde prijs is per deelnemer. Het minimaal aantal deelnemers voor de online proeverijen bedraagt 10, het maximum 40. Wanneer het minimaal aantal deelnemers niet gehaald wordt behouden we ons het recht voor de proeverij te verschuiven naar een andere datum. Indien je dan niet zou kunnen deelnemen wordt de aanschafprijs gerestitueerd. Wil je wél het proefdoosje ontvangen en de film bekijken, maar kun je niet deelnemen aan de livesessie dan betaal je 32,50 (we restitueren dan dus 10,00). Op al onze Online Proeverijen zijn onze Algemene- en Leveringsvoorwaarden van toepassing, alsmede een aantal aanvullende voorwaarden. 

Let op! De online sessie voor deze proeverij vindt plaats op bovenvermelde datum. Het is NIET mogelijk deze proeverij individueel te bestellen voor een andere datum; daarvoor dien je een besloten proeverij te boeken (minimaal aantal deelnemers: 10). Barrel Wijn bepaalt het aflevermoment van de proeverijwijnen, een exacte datum/tijd daarvoor is helaas niet af te spreken in verband met logistiek bij onze verzenders. Voor meer informatie over besloten proeverijen, wijncursussen e.d., klik hier.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.