Horeca

Naast ons Wijnlokaal en de Wijnwinkel is Barrel ook actief als wijngroothandel in stad en provincie Groningen. We adviseren en leveren wijn aan een vijftigtal restaurants, eetcafés, cafés en verenigingen, van klein tot groot en van enkele doosjes tot een paar duizend flessen per week.

We beschikken over een zeer uitgebreid assortiment, van eenvoudige maar lekkere 'huiswijnen' tot en met zeer exclusieve wijnen, en werken samen met een aantal toonaangevende wijnimporteurs, waarmee wij in de meeste gevallen een 'dealerafspraak' hebben, zodat wij hun wijnen tegen een zeer scherpe prijs in de horeca kunnen (door)leveren. Daarnaast importeren we op bescheiden schaal zelf. Daardoor kunnen we exclusiviteit bieden tegen aantrekkelijke (groothandels-)prijzen.

We denken mee over wijnarrangementen, kunnen we je wijnkaart verzorgen en desgewenst vormgeven en laten drukken en verzorgen personeelstrainingen. Als eigenaar of medewerker van een horecabedrijf kun je bovendien deelnemen aan één van onze wijncursussen (voor groothandelsklanten tegen gereduceerd tarief).

Ook voor horecabedrijven, uitzendbureaus, collega’s et cetera die geen “vaste klant” van Barrel zijn verzorgen we op afspraak en tegen uurtarief wijnworkshops, (verkorte) cursussen en advies, bijvoorbeeld over de samenstelling van je wijnkelder of wijnkaart.

Bezit je als particulier of horecabedrijf een wijnkelder of -collectie die je wilt laten taxeren voor verkoop of veiling? We kunnen je hierin adviseren en je eventueel in contact brengen met geschikte partijen om je verder te helpen, zoals veilinghuizen en verzamelaars.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of een kennismaking -of proeverij- plannen? Neem contact op met Martijn Fernhout (link mail), vinoloog en WSET gediplomeerd.