My Cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Wijnproeverijen

Kleine Proeverij
Tijdens de openingstijden van Barrel Wijnlokaal kun je een "kleine proeverij" bestellen. Je krijgt dan 4, 6 of 8 halve glazen geserveerd (respectievelijk 17,50, 26,50 en 35,00 p.p.), natuurlijk met een korte toelichting per wijn. Je mag globaal je voorkeuren aangeven (per tafel) en wij kiezen een aantal mooie wijnen voor je uit. We serveren de kleine proeverij uitsluitend per tafel. Het is niet mogelijk deze proeverij vooraf te reserveren. Wanneer je met een groter gezelschap (vanaf 8 personen) een kleine proeverij zou willen doen weten we dat echter weer wél graag vooraf.


Besloten Proeverij
Wil je liever een uitgebreide proeverij? Dat kan uiteraard ook:
Voor een feest, voor je jaarclub, voor een verjaardag of gezellig met een groepje wijn-enthousiastelingen: we staan graag voor je klaar!
We kunnen proeverijen verzorgen in Barrel Wijnlokaal of Barrel Wijnwinkel (voor maximaal 25 deelnemers), of op locatie (voor maximaal... eh... heel veel deelnemers!). Een proeverij kan een "algemene introductie tot de wereld van wijn" zijn, maar het is ook mogelijk een meer specifieke benadering te kiezen, zoals een proeverij met uitsluitend mousserende wijnen, dessertwijnen of ports, of met een bepaald wijnland of -gebied als thema. Voor een proeverij toegespitst op één type wijn of wijngebied gelden aangepaste tarieven. We maken desgewenst graag een offerte op maat voor je.
Voor een proeverij bij Barrel, met uitleg over wijnmaken, verschillende wijnstijlen en herkomst van wijn, het proeven van 8 wijnen, inclusief een passend plateau met kazen en charcuterie kun je uitgaan van de volgende staffelprijzen, afhankelijk van het aantal deelnemers.
Bij 6 deelnemers 45 euro per persoon,
bij 7 deelnemers 39,50 euro per persoon,
bij 8-10 deelnemers 35 euro per persoon,
bij 11-12 deelnemers 30 euro per persoon,
bij 13-15 deelnemers 27,50 euro per persoon,
bij 16-20 deelnemers 25 euro per persoon,
bij 21-25 deelnemers 22,50 euro per persoon en
vanaf 26 personen 20 euro per persoon.

Het minimum aantal deelnemers aan een besloten wijnproeverij is op maandag t/m donderdag acht. Op vrijdag, zaterdag en zondag ligt dit aantal op tenminste tien. Natuurlijk mag je ook met minder proevers komen, maar we houden minimaal deze aantallen met bijbehorende tarieven aan. Wanneer de proeverij plaatsvindt op vrijdag,- zaterdag- of zondagmiddag/avond geldt bovendien ons "weekendtarief". Op bovenstaande staffelprijzen rekenen we dan onderstaande toeslagen:
Tot en met 9 deelnemers + 5 euro per persoon,
daarboven + 2,50 per persoon.
Als je een dieet volgt of een voedselallergie hebt horen we dat graag bij je reservering. We behouden ons het recht voor bij "maatwerk" een meerprijs te rekenen (voor bijvoorbeeld glutenvrij brood). Voor een proeverij op locatie gelden, afhankelijk van de wensen, aangepaste tarieven (logistiek, eventuele kilometers, extra tijdsinvestering et cetera). We maken graag een offerte op maat voor je.
Naast kazen en charcuterie kunnen we in overleg zorgen voor heerlijke vegetarische happen van Cook-Ing (tegen meerprijs).
Kortom: bijna alles is mogelijk! Neem voor meer informatie, reserveren of een offerte op maat contact op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Barrel's wijnproeverijen worden verzorgd door eigenaar Martijn Fernhout (vinoloog en WSET level 3 gediplomeerd).