My Cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Barrel Wijn Webwinkel

Bestel hier je favorieten uit het wijnlokaal en de winkel
No image set

Deidesheimer Paradiesgarten Riesling

PDFPrintenE-mailadres

Met levering Verzenden voor 11,90 €
26,20 €
Land
Duitsland
Druif
Riesling
Streek
Pfalz
Alcohol percentage
12%
Beschrijving

In de wijngaarden wordt volledig volgens duurzame principes gewerkt, alles gericht op kwaliteit, zodat perfect rijpe en aromatische druiven kunnen worden geoogst. Bij het jonge en gemotiveerde team staat alles in het teken van kwaliteit. Het streven naar perfectie uit zich zowel bij het werk in de wijngaard als in de kelder. In de wijngaard wordt er alles aan gedaan om het ecosysteem van de wijngaarden niet te verstoren, maar te ondersteunen. De druiven wortelen diep, zodat zij het bijzondere karakter van het terroir in de wijnen perfect tot uitdrukking weten te brengen. En daardoor zijn ze ook in staat onder moeilijke omstandigheden, zoals extreme droogte of zware regenval, perfect te gedijen. Ze hebben daarnaast geen last van watergebrek door de onderbegroeiing in de wijngaard, een schitterende bloemenpracht in de zomer. Dat is de manier om duurzaam te werken, en te zorgen voor wijngaarden waarin het natuurlijke evenwicht centraal staat. In de kelder wordt het principe gehanteerd van zo min mogelijk manipulatie van de wijn. Voor de topwijnen wordt gewerkt met een minimale filtering, een natuurlijke en spontane vergisting en het weglaten van middelen om de wijn te klaren. Dit zorgt voor wijnen met een authentiek karakter, in
een elegante stijl, die zich onderscheiden van de massa. De werkwijze in wijngaard en kelder biedt dan ook de garantie dat hier wijnen worden gemaakt met een bijzonder karakter.

 

Mooi krachtig, fijne zuren en frisheid, citrus, appel, grapefruit, mooie rijkdom, mineralig, blijft elegant. Complexe en krachtige, droge witte wijn. Een van de meest elegante en speelse Rieslings van het bedrijf.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.