Het wijnhuis van Tenuta Sant Antonio: Armando, Tiziano, Paolo en Massimo Castagnedi zijn met vier broers met één gedeelde passie, namelijk de mooiste Valpolicella, Amarone en Soave maken in hun geboortestreek ten noorden van Verona. Met een gezonde dosis lef en een vooruitziende blik kocht het viertal in 1989 een domein in de heuvels van Monti Garbi. Daarmee werd hun droom werkelijkheid en legden ze de basis voor wat vandaag de dag geldt als een van de meest toonaangevende wijndomeinen in de regio.
Corvina, Corvinone, Rondinella en Cabernet Sauvignon druiven worden vergist in temperatuurgecontroleerde roestvrijstalen tanks. Na een tweede gisting van circa tien dagen, op de gedroogde druivenschillen van de Cabernet Sauvignon, rijpt de wijn 1 jaar in eikenhouten vaten van 500 liter.
Robijnrode wijn met paarse reflecties en aroma’s van morellen, bosbessen, gekonfijt rood fruit en specerijen als zwarte peper, zoethout, cacao en tabak. De smaak is vol, zacht en warm met een fluwelige structuur.