Helemaal in het noordwesten van de Saint-Emilion, op het plateau dat de gedeelde grens vormt met Pomerol, ligt, op 300 meter van Château Pétrus en tussen Château Evangile en Gazin, Château Tour Chantecaille. De druivenstokken staan in een één tot twee meter dikke zandlaag gemend met stenen, op een onderplaat van steenrijke kleigrond. De ideale voorwaarden zoals die ook gelden voor enkele topchâteaux in Pomerol.
De handmatig geoogste druiven worden vergist in betonnen cuves. De wijn rijpt daarna 12 maanden in eikenhouten vaten waarvan ieder jaar een derde wordt vernieuwd door drie verschillende tonneliers.
Chique houtgerijpte Saint-Emilion met verleidelijke aroma's van specerijen, rood en donker fruit en een volle, ronde smaak met soepele tannines en een rijke, harmonieuze afdronk. Lekker bij gebraden kwartel, kalfsvlees met paddenstoelensaus, varkenshaas met knoflook en groene kruiden, vederwild en rijpe kazen.