My Cart

 x 

Winkelwagen is leeg

Barrel Wijn Webwinkel

Bestel hier je favorieten uit het wijnlokaal en de winkel
No image set

La Perdrix de l’Année Bio

PDFPrintenE-mailadres

Met levering Verzenden voor 11,90 €
12,45 €
Heel sappige en plezierige wijn. Met de smaak van frisse, rijpe Elstar appel. Als aperitief laat de wijn een fris mondgevoel achter.
Land
Frankrijk
Druif
Muscadet
Streek
Loire
Alcohol percentage
12%
Biologisch
Ja
Druif
Melon de Bourgogne
Beschrijving

Jérémie Huchet nam in 2001 familiedomein Jérémie Château-Thébaud over van zijn vader Yves, een gewaardeerde wijnbouwer in het westelijke deel van de Loire. In de loop der jaren heeft Jérémie zijn domein uitgebreid tot zo’n 57 hectare. In de kelders van een prachtig oud klooster wordt het voornaamste vinificatie-werk gedaan. Alle wijngaarden zijn sinds 2001 gecertificeerd als duurzame landbouw, maar al jaren daarvoor was Huchet gestopt met het gebruik van niet-natuurlijke middelen. Het wijnbedrijf heeft zich volledig toegelegd op de productie van Muscadet-wijnen, gemaakt van melon de Bourgogne. Deze druif is goed in staat om het specifieke terroir van een bepaalde plek volledig uit te dragen. Huchet werkt met verschillende percelen op verschillende terroirs. Per cuvée zijn locatie, de grond en ondergrond zeer bepalend. In alle gevallen is de invloed van de Atlantische Oceaan en de Loire groot.

Heel sappige en plezierige wijn. Met de smaak van frisse, rijpe Elstar appel. Als aperitief laat de wijn een fris mondgevoel achter. 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.