Basiswijn van Eva, tevens het visitekaartje van het domein. Een zogeheten ‘Gutswein’, dus met de regionale herkomstaanduiding ‘Rheingau’. Fraaie, directe riesling vol perzik en appeltjes. De wijn is sappig, soepel en fris, met een fijn droge afdronk. Al zeer herkenbaar als een echte Fricke.
Eva is als geboren Bremense, uit een familie zonder wijnachtergrond, een vreemde eend in de bijt in wijnregio Rheingau. Na in Zuid-Afrika, Bordeaux en Rheingau (Schloss Johannisberg) in de wijn gewerkt te hebben, werd ze toegelaten tot de prestigieuze wijnuniversiteit Geisenheim. Er volgden nog periodes bij onder meer Castello di Verduno (Barolo), Dominio Pingus (Ribera del Duero) en Leitz (Rheingau). Met al deze bagage begon ze in 2006 haar eigen wijnbedrijf, in de Rheingau.
Inmiddels bestaat haar wijngoed uit 10 hectare, en sinds 2016 wordt er ook volledig biologisch gewerkt. Alles handwerk in de kelder, met zinderende wijnen als gevolg. Aan werkelijk ieder detail wordt aandacht besteed.